← Terug naar overzicht

Doe onze Skill Builder en geef je cv een boost!

assessment

Misschien ben je pas dit studiejaar begonnen aan een opleiding of zit je juist al aan het einde van jouw studie. Maar een feit is dat je gehele studententijd bestaat uit het maken van lastige keuzes. Wij hebben een assessment ontwikkeld, waarmee je je cv een boost geeft én een bijbaan vindt die bij je past! 

Het assessment

Onze Skill Builder is speciaal ontwikkeld om jou inzicht te geven in wat je motiveert en gelukkkig maakt. En met behulp van machine learning technology leer je wat jouw soft skills zijn. Zo kun je zonder enige moeite een bijbaan vinden die perfect bij je past! 

In de Skill Builder komen een hoop vragen over jezelf voorbij. Waar je goed in bent, wat je visie is en hoe jij je toekomst voor je ziet. Op basis van je antwoorden meten we jouw soft skills. Soft skills zijn vaardigheden die jouw persoonlijkheid maken. Uit jouw antwoorden halen we bijvoorbeeld dat je gestructureerd bent, overzicht houdt tijdens stressvolle situaties of dat je je goed kunt inleven in anderen. Het is handig om de open vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden, want dan krijg je daarna ook uitgebreidere informatie over je soft skills. Deze informatie helpt je om een goed beeld te krijgen over wat voor soort bedrijven bij jou passen, waar jij tot je recht komt en welke functie bij jou aansluit. Zo kun je op basis van jouw soft skills gemakkelijker de perfecte bijbaan vinden waar je met veel plezier aan de slag gaat!

Boost je cv voor de toekomst!

Als je na de Skill Builder een toffe bijbaan hebt gevonden die perfect matcht met jouw wensen en skills, is de kans ook groter dat je daar na je studie kunt blijven werken. Als je namelijk goed op je plek zit, het werk leuk vindt én goed uitvoert, kun je gemakkelijker doorgroeien tot een volwaardig onderdeel van het bedrijf. Het is dus verstandig om tijdens je studie al goed na te denken over wat je wilt doen in de toekomst. Boost daarom nu je cv en doe het assessment!

Ook als je nu nog niet op zoek bent naar een bijbaan, stage of een startersbaan kun je de Skill Builder al doen. Je leert namelijk over de soft skills die je nu al bezit, waardoor je meteen beter weet wat er bij je past! Alle uitkomsten van dit assessment krijg je aan het einde te zien in een overzicht en kun je ook toevoegen aan jouw cv. We gaan uiteraard vertrouwelijk om met jouw gegevens, want wat van jou is, blijft van jou! Na het assessment geven we je in het overzicht een uitgebreide terugkoppeling over jouw antwoorden en de bijbehorende soft skills, zodat je deze altijd kunt gebruiken als je voor een moeilijke carrièrekeuze staat.

Wil je graag onze Skill Builder doen? Meld je dan aan via deze Skill Builder-link! Dan krijg je een link toegestuurd waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Succes!

Meer studentennieuws

Besparen op mobiele telefoon
handig voor studenten
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Studentensteden!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden